Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sanaderov projekt ide dalje

Za gradnju Pelješkog mosta još 5,2 milijuna kuna!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Projekt gradnje Pelješkog mosta usprkos besparici, gospodarskoj krizi i recesiji, ide dalje.

Hrvatske ceste i tvrtka Crosco naftni servisi d.o.o. sredinom srpnja sklopili su ugovor od 5,2 milijuna kuna koji se odnosi na dodatne geofizičke, geološke i geotehničke istražne radove na stupnim mjestima mosta, piše Novi list. Mediji su tada pisali da su započela probna bušenja na gradilištu mosta kopno-Pelješac, na što su u Croscu odgovorili tezom da radovi nisu početak, nego nastavak radova na stupnim mjestima mosta.

Pročitajte i ovo Božo Petrov Osvrnuo se i na poljoprivrednike Božo Petrov o Mostovu programu: "Treba nam obiteljski turizam, dosta je apartmanizacije" Mostov kandidat za premijera Nikola Grmoja program predstavio Grmoja Most ima prijedlog za smanjenje jedne od najvećih ovisnosti: "Zabranit ćemo reklamiranje i ograničiti broj aparata"

>> Kosor: Gradnja Pelješkog mosta će se nastaviti

Istražni radovi započeli još početkom lipnja 2009. i odvijali se prema planiranom intezitetu u skladu s dinamičkim planom, odgovor je poduzeća zaduženom za podvodne radove na mostu kopno - Pelješac. Glasnogovornica JP Hrvatske ceste Ivana Bekavac u lipnju je rekla kako će nastavak radova na temeljenju u moru biti određen po završetku istražnih radova i izradi završnog geološkog i geotehničkog izvješća. Glasnogovonirca jučer nije ništa mogla reći o pet milijuna kuna teškim dodatnim geofizičkim, geološkim i geotehničkim istražnim radovima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene