Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispraćaj u srijedu

Za generala Čačića u MORH-u otvorena knjiga žalosti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Povodom pogibije državnog tajnika u Ministarstvu obrane, general-bojnika Gordana Čačića, knjiga žalosti otvorena je u predvorju Ministarstva obrane, a prvi koji su se upisali bili su ministar obrane Branko Vukelić te načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga general zbora Josip Lucić.

U knjigu žalosti također se upisao i ministar vanjskih poslova Gordan Jandroković i visoki dužnosnici MORH-a i OS-a, predstavnici vojno diplomatskog zbora, te mnogi drugi.

Pročitajte i ovo Stipo Mlinarić pitao i premijera Mlinarić ljut zbog knjige: "Pustio sam dva dana da vidim hoće li itko reagirati" Obrad Kosovac Odlazak U 83. godini umro Obrad Kosovac - legendarni televizijski novinar i urednik

Komemoracija za državnog tajnika Čačića održati će se sutra 23. prosinca u Ministarstvu obrane u 10 sati, a pokop u srijedu, 24. prosinca na zagrebačkom groblju Mirogoj 12,30 sati. 

>> Državni tajnik Gordan Čačić preminuo od težine ozljeda

Obred pokopa u Aleji hrvatskih branitelja predvodit će vojni ordinarij monsinjor Juraj Jezerinac, a Sveta misa zadušnica održat će se istoga dana u 16 sati u župnoj crkvi don 'Ivan Bosco' u Podsusedu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene