Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Wings For Life

VIDEO KOJI ĆE VAM IZMAMITI SUZE Jedinstvena priča koja je ujedinila svijet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Trčimo za one koji ne mogu', poruka je koja je po treći put ujedinila svijet u jednoj od najpoznatijih utrka na svijetu - Wings for Life.

Sa startne pozicije u Zadru, koji je po treći put bio domaćin utrke, protekle je nedjelje krenulo čak sedam tisuća natjecatelja, a u istom je trenutku humanitarna utrka startala na 34 lokacije diljem svijeta. U utrci su sudjelovali trkači iz 203 zemlje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Posljednje pripreme CIJELI SVIJET ZA JEDAN CILJ Na Wings for life u Zadar stiže 7.000 trkača Slika nije dostupna Još dva dana MOŽE SE DOGODITI I VAMA 'Ova ozljeda toliko je kompleksna da je bilo koji pomak u liječenju ovog stanja - pomak'

Neopisivo zadovoljstvo, uživanje, sreća, veselje, osjećaj zajedništva i pripadnosti, tek su neke od riječi koje su sudionici treće po redu utrke u Zadru odlučili podijeliti, no ono što im je utrka zaista pružila ostat će zauvijek zapisano u njihovim srcima.

Svijet je tako još jednom ujedinjen u priči o zajedništvu, ljubavi i brizi o onima koji ne mogu trčati. Kako bi zaokružili ovogodišnju priču, organizatori utrke Wings for Life izradili su video u kojem su prikazani trkači, njihove priče i motivi zbog kojih su se odlučili na sudjelovanje u ovoj humanitarnoj akciji.

Zadar je bio među 34 grada na 6 kontinenata, u kojima se utrka održala s ciljem prikupljanja sredstva za istraživanje i pronalazak lijeka za ozljede leđne moždine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene