Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Radost za školarce

Westgate predstavio ponudu za školu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na modnoj reviji održanoj 29. kolovoza u trgovačkom centru Westgate Shopping City mali manekeni predstavili su odjeću, obuću i ostalu opremu za uspješan početak školske godine.

Dan je protekao u iznimno dobrom raspoloženju za sve posjetitelje, a mališani su, uz doživljaj za pamćenje i lijepu uspomenu, kući ponijeli i atraktivne nagrade. Ako je opremanje školarca za nove radne pobjede tek pred vama, posjetite Westgate gdje i dalje traju odlične Back to school pogodnosti.

Pročitajte i ovo Napadač s nožem, ilustracija Stravičan slučaj Djevojčice (6 i 11) napadnute nožem pred školom: Francuska policija brzo uhvatila počinitelja Ivana Dobrotić - 6 NOVA MJERA Stižu besplatni obroci u škole: "Otvara se prostor za EU-fondove i kreiranje mjera koje će djeci pokriti neke skrivene troškove u obrazovnom sustavu"

Tijekom održane modne revije svoje odjevne kolekcije predstavile su trgovine C&A, Mana Moda, Benetton, Wedding City, s.Oliver i Reserved. Obuću za mališane osigurali su Mass, Shooster, Deichmann, Planet obuća, Froddo i Humanic. Školski dodaci, knjige i igračke iz trgovina Algoritam Profil Mozaik, Torbe i to i Denis by Eurom stylingu su dali završnu notu.

Izvrsne pogodnosti kao i bogata ponuda očekuju vas i dalje na Late Night Shoppingu koji se u Westgateu održava 4. i 5. rujna od 17 do 23 sata i 6. rujna od 17 do 21 sat. Kupujete li odjeću, izvrsnih 20% popusta iskoristite u Mana Modi na dječji asortiman i Sinsayu na cjelokupan asortiman te 10% popusta na nove kolekcije u trgovinama NEXT i s.Oliver.

Pripremate li se za sportske aktivnosti, iskoristite ponudu Nike shopa – Back to School paket u kojem nudi trenirku, tenisice i ruksak po atraktivnoj cijeni od 749 kn te dodatnih 15% popusta kojeg ostvarujete pri idućoj kupnji. Popust od 20% na jedan omiljeni artikal ostvarite u trgovini Hervis.

Popust od čak 40% na drugi jeftiniji par obuće ostvarite u trgovini Mass, a pogodnost „odaberi dva-plati jedan“ u Planet obući. Kozmetiku potražite u DM prodavaonici gdje vas na kupnju iznad 200 kuna očekuje popust od 15%, dok isti popust ostvarujete na školski asortiman u trgovini Maras.

Do 13. rujna sudjelujte u Facebook nagradnom natječaju jer Westgate kreativnost nagrađuje obiteljskim vikendom s cjelodnevnim obiteljskim ulaznicama za novi vodeni park Aquae Vivae u Krapinskim Toplicama, tabletom GoClever Quantum 785, ruksacima, poklon bonovima za kupovinu odjeće i obuće te brojnim drugim nagradama.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene