Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Više referenduma

Vukšić: Zagreb neće biti šator-grad, a građani će sudjelovati u vlasti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Branko Vukšić, kandidat Hrvatski laburista za gradonačelnika Zagreba, najavio sudjelovanje građana u odlukama vlasti, te kampanju protiv Zagreba kao 'šator-grada'.

Kandidat Hrvatskih laburista za zagrebačkog gradonačelnika Branko Vukšić najavio je da će uskoro detaljno predstaviti program u sklopu kojeg će razraditi ideju građana u vlasti i češćeg izlaska na referendume, te predstaviti stručne analize kako zbrinuti problem otpada i kako Zagreb više ne bi bio 'šator-grad'.

'Predstavit ćemo jednu originalnu ideju, a to su građani u vlasti. Razradit ćemo na koji način Zagrepčani mogu odlučivati o tome što će se i kako u Zagrebu raditi', rekao je Vukšić.  Smatra da Zagreb ima preglomazan aparat, kojeg treba preustrojiti.

Pročitajte i ovo Požar automobila u Prečkom - 1 izvidi još traju Doznali smo čiji je auto izgorio na parkiralištu: "Moglo bi biti ozbiljno" Požar automobila u Prečkom - 2 Očevid u tijeku FOTO Noćna buktinja uznemirila građane: Izgorjela čak tri automobila

>> Laburisti šalju Branka Vukšića u utrku za gradonačelnika Zagreba

'Zagreb neće više biti šator-grad, već srednjeeuropska metropola okrenuta kulturi, umjetnosti, novim tehnologijama i mladima', najavio je Vukšić. O prognozama vlastitog uspjeha na nadolazećim lokalnim izborima kaže kako 'nikoga ne precjenjuje, niti potcjenjuje', te kako u izbornoj utrci za čelnika hrvatske Metropole neće biti statist, nego će u istoj 'zdušno sudjelovati'. (HINA)
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene