Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vukovarski srednjoškolci vratili se na nastavu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Učenici vukovarskih srednji škola Tehničke, Treće srednje, Ekonomske i Gimnazije vratili su se jutros u školske klupe nakon dvodnevnog bojkota pohađanja nastave zbog poskupljenja prijevoza mjesečnih karata vukovarskog prijevoznika "Čazmatransa".

Taj je prijevoznik smanjio dosadašnji popust na cijene mjesečnih učeničkih karata sa 50 na 30 posto čime je došlo do poskupljenja karata od stotinjak do više stotina kuna, ovisno odakle putuju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Za vrijeme nastave Objavljeni detalji napada u osnovnoj školi, policija otkrila što će biti s ocem koji je nasrnuo na nastavnika Policija u Vukovaru, ilustracija Podignuta optužnica Optuženi napadači na skupinu djece u Vukovaru: Za četvoricu se traži produljenje istražnog zatvora, za petog mjera opreza, a šesti je u bijegu

Poskupljenje je ogorčilo učenike vukovarskih srednjih škola od kojih velik dio na nastavu svakodnevno putuje autobusima iz okolnih vukovarskih mjesta.

Do obustave bojkota došlo je nakon što je na sastanku održanom u srijedu u Uredu vukovarsko-srijemskog župana Bože Galića na kojemu su bili nazočni predstavnici Županije i Grada, Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, vukovarskog "Čazmatransa" i vinkovačkog prijevoznika "Poleta" te ravnatelji svih vukovarskih srednjih škola, postignut dogovor o vraćanju od 1. ožujka cijena mjesečnih prijevoznih karata na staru cijenu.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene