449109
449109
449109
449109
449109

'Milanović je sam kriv za zvižduke. Prozvao je ljude huškačima'

  • , 05.09.2016., 17:03
  • Autor:
  • komentara

Vukovarski HDZ osvrnuo se na subotnji incident u Vukovaru kada je izviždan šef SDP-a Zoran Milanović. Tvrde da je sam kriv za zvižduke.

 
 
 
 
Zoran Milanović (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL)
Zoran Milanović (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL)

Iz vukovarskog HDZ-a poručili su u ponedjeljak kako je isključivi krivac za zvižduke i poruke koji su u subotu, dok je u sklopu predizborne kampanje Narodne koalicije obilazio središte Vukovara, bili upućeni predsjedniku SDP-a Zoranu Milanoviću, krivac Milanović sam.

"Opovrgavajući navode GO SDP-a Vukovar moramo reći da je prava istina kako je za reakciju građana grada Vukovara isključivi krivac Zoran Milanović. On je prolazeći pored štanda HDZ-a koji je višestruko bio posjećeniji nego štand SDP-a prozvao ljude "huškačima". Uvidjevši da ti isti stoje ispred štanda, te da se ne radi o nekoj namjeri "presretanja" čak se i ispričao. Njegova reakcija nakon prozivanja "Šta ste došli huškati?" je bila ispod svakog nivoa, a ponajmanje nivoa državnika, na što su okupljeni građani reagirali negodovanjem”, navodi se u priopćenju vukovarskog HDZ-a.

Članove GO SDP-a optužili su da se služe lažima i objedima jer im, kako se ističe, ne odgovaraju "dobre priče" koje dolaze iz Vukovara u vrijeme kada vlast u tome gradu obnaša HDZ.

Dok su u subotu, u sklopu predizbornih aktvinosti, središtem Vukovara prolazili čelnici Narodne koalicije, predsjedniku SDP-a i kandidatu koalicije za predsjednika Vlade Zoranu Milanoviću, u trenutku dok je prolazio pored obližnjeg HDZ-ovog predizbornog štanda, upućeni su zvižduci te su mu dobacivane poruke da odlazi iz Vukovara. Milanović se najprije zaustavio, a potom udaljio od HDZ-ovog štanda te one koji su mu dobacivali ispod glasa nazvao "šakom jada".

Zvižduke i uvrede upućene predsjedniku SDP-a Zoranu Milanoviću osudio je vukovarski SDP ocjenivši ih sramotnima uz tvrdnju kako su bili potaknuti od strane predsjednika HDZ-a Vukovar, Damira Barne, i potpredsjednika Gradskog vijeća Grada Vukovara, Philipa Karaule. (Hina)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se