Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija traži počinitelje

Vukovar: Ponovno skinuta dvojezična ploča sa zgrade HZZ-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Vukovaru je sa zgrade Hrvatskog zavoda za zapošljavanje skinuta ploča dvojezičnim natpisima. Postavljena je prije samo dva dana.

Samo dva dana nakon što je ponovno postavljena, sinoć je sa zgrade Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (HZZ) u Vukovaru ponovno skinuta ploča s dvojezičnim natpisima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pojašnjenje DZS-a Evo zašto nestali Vukovarci nisu uključeni u popis stanovništva Slika nije dostupna O dogovoru u Vukovaru Josipović: Potvrdila se teza da razgovor nije podrška neredima

>> Gradonačelnik Sabo iznio novi prijedlog o ćirilici u Vukovaru

Vukovarsko-srijemska policija danas je izvijestila da je nepoznati počinitelj sinoć skinuo i odnio dvojezičnu ploču, koja je na tu ustanovu u ulici Vladimira Nazora postavljena prekjučer, nakon što je bila nasilno skinuta prije desetak dana.

Sukladno dogovoru premijera Zorana Milanovića i Stožera za obranu hrvatskog Vukovara, policija više ne čuva dvojezične ploče u Vukovaru.

Proteklih dana u Vukovaru su na nekoliko državnih institucija postavljene nove dvojezične ploče. Prošloga vikenda ploče su skinute i sa zgrade vukovarskog Ureda državne uprave.

Policija traga za počiniteljem ili više njih, koji uvijek skidaju ploče pod okriljem mraka. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene