Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija traga za počiniteljem

Vukovar: Ponovno razbijena dvojezična ploča na zgradi HZZ-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sinoć je u Vukovaru ponovno razbijena dvojezična ploča.

Vukovarska policija traga za nepoznatom osobom koja je sinoć razbila dvojezičnu ploču na pročelju zgrade Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u Vukovaru.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Maksimirskoj Problemi u prometu FOTO U sudaru automobila i teretnog vozila ozlijeđene tri osobe Potraga za malenom Dankom ušla je u treći dan Nestala u utorak U BiH uhitili trojicu koji su tvrdili da imaju informacije o malenoj Danki, nevjerojatno je što su izjavili nakon uhićenja

U PU vukovarsko-srijemskoj podsjećaju kako je dvojezična ploča na zgradi vukovarskog HZZ-a razbijena ili otuđivana u nekoliko navrata od 2. rujna prošle godine, kada je u Vukovaru započelo postavljanje ploča s ćiriličnim i latiničnim natpisima državnih institucija i ustanova.

PRVI PUT U unutrašnjosti vodotornja nakon Domovinskog rata!

Prema podacima policije, do sada je u tome gradu zabilježeno 26 slučajeva uništavanja ili oštećivanja dvojezičnih ploča. S obzirom da je u nekoliko slučajeva uništeno ili oštećeno po nekoliko ploča, procjenjuje se kako je riječ o više od 35 ploča koje su bile mete napadača, identificiranih u tek nekoliko slučajeva. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene