Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izgorjela nadstrešnica

Vukovar: Buknuo požar u Aratoru, materijalna šteta velika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U požaru koji je jutros buknuo u krugu poduzeća 'Arator' u srijemskom mjestu Lovas nedaleko Vukovara, pričinjena je materijalna šteta između 1,5 i 2 milijuna kuna, potvrdio je zamjenik direktora 'Aratora' Ivan Poljak.

Prema njegovim riječima, u požaru je izgorjela nadstrešnica u krugu poduzeća, koje bavi poljoprivrednom proizvodnjom i trgovinom te oko 300 bala ovogodišnjeg sijena, 20 teladi i nekolicina poljoprivrednih strojeva, koji su se nalazili pod nadstrešnicom.

>> Zagreb: Zapalila se velika hala s kineskim trgovinama

Glasnogovornik vukovarsko-srijemske policije Luka Barunčić rekao je da je požar izbio rano jutros nešto prije 4 sata, te da još uvijek nije stavljen pod potpuni nadzor. U gašenju požara sudjeluju pripadnici JVP iz Vukovara i DVD Lovas. 'Uzroci požara znat će se tek nakon obavljenog očevida, koji će započeti kada se požar u potpunosti ugasi', kazao je Barunčić. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren" Požar u Crikvenici Požar je izazvao oštećenja Dvojica privedena zbog izazivanja nekoliko požara u Crikvenici

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene