Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Susret s mladima

Vučić i Grabar-Kitarović s mitropolitom Porfirijem: "Naš je narod ovdje uplašen"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica Grabar-Kitarović i srspki predsjednik Aleksandar Vučić razgovarali su s mladima u Mitropoliji zagrebačko-ljubljanskoj

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i srpski predsjednik Aleksandar Vučić nakon gospodarskog foruma u HGK posjetili su polaznike Akademije SNV i predstavljanje projekta „Budućnost Srba u Hrvatskoj“ u Mitropoliji zagrebačko-ljubljanskoj.

Pročitajte i ovo Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji Aleksandar Vučić Geopolitika Vučić upozorio: "Za tri do četiri mjeseca bit će najgora situacija od Drugog svjetskog rata"

Tamo su se u društvu polaznika pravoslavne gimnazije susreli s Mitropolitom zagrebačko-ljubljanskim Porfirijem

"Oduševljen sam vašim raspoloženjem i riječima odgovrnosti koje ste uputili narodima. Srbi i Hrvati su oduvijek upućeni jedne na druge. Nažalost, vremena su bila takva da smo se udaljili i zato je ovaj iskorak poziv na mir i razumijevanje. Predsjedniče Vučiću, vaš posjet je ohrabrenje za naš narod koji ovdje živi i koji je uplašen i živi u nekoj vrsti apatiji i odustajanja od sebe", kazao je Mitropolit zagrebačko-ljubljanski Porfirije.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene