Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odluka je pala

Vrtići u Zagrebu skuplji do dvije tisuće kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sutra je glasovanje o zagrebačkom proračunu, a vrtići u Zagrebu definitivno poskupljuju i to maksimalno do 2 tisuće kuna.

Vrtići u Zagrebu poskupjet će od 1. svibnja sljedeće godine. Oko toga više nema nikakve dvojbe, proračun sutra dolazi u zagrebačku gradsku skupštinu, a gradonačelnik Milan Bandić tvrdi da je vizionarski, dobar i mudar.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna što dostupniji svima Gradonačelnik Tomašević otkrio hoće li u Zagrebu rasti cijene vrtića Slika nije dostupna OIB ne funkcionira SDP: U Zagrebu se cijene vrtića neće mijenjati

>> 'Dok je SDP na vlasti vrtići u Zagrebu neće poskupiti'

'Gradonačelniče, preko tuđih leđa popravljate vlastite pogreške', poručili su mu vijećnici. Poskupljenje vrtića poduprijet će i SDP, a HDZ se pita kamo će Bandić s novcem koji skupi na vrtićkoj djeci.

'Oni koji malo dalje vide, donose odluke za generacije koje su pred nama, ja mislim da je ovaj proračun za generaciju koja je pred nama. Ovaj proračun koji upućujemo u skupštinu je prije svega mudar proračun, on korespondira s kriznim i recesijskim vremenom', rekao je Bandić.

'Protiv sam prijevremenih izbora, no ako je jedini način da se na taj način promijene neke stvari u Zagrebu, onda ne trebamo bježati od svoje odgovornosti za takav postupak', rekao je Davor Bernardić iz SDP-a.



 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene