Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije prijavljen

Vrtić u kojem se urušio strop je ilegalan?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa potvrđeno je da je Centar za poduku u Novoj Vesi, kojem se u petak srušio strop, ilegalan. Naime, centar nije registriran ni u Ministarstvu ni u Uredu za obrazovanje Grada Zagreba.

Iz Ministarstva navode da u spornom prostoru s djecom predškolske dobi radi udruženje International nursery of Zagreb, piše Večernji list. Danijela Klisović iz MInistarstva znanosti, obrazovanja i sporta navela je kako je to vrtić pod navodnim znakovima te da sve dok nije kod njih prijavljen ne mogu poslati prosvjetnu ispekciju.

Pročitajte i ovo Ana Dorotić Čaljkušić većina nije ugrožena Puljak ostao bez vijećnice: Dorotić Čaljkušić dala ostavku i istupila iz stranke Davor Božinović, ministar unutarnjih poslova RH kod Karlovca Ministar Božinović u centru za registraciju migranata: "Naglasak je na hvatanju krijumčara"

>> Odgajateljica ozlijeđena u urušavanju stropa

Helena Morović, vlasnica centra, tvrdi kako su registrirani kao trgovačko društvo za poduku pri Trgovačkom sudu u Zagrebu. Pojasnila je kao nisu registrirani kao vrtić te da je stoga normalno da kao vrtić ne postoje u evidenciji. Za Večernji list vlasnica centra rekla je kako ima izvod iz sudskog registra u kojem stoji da je centar ovlašten za pružanje usluga poduke jezika, umjetnosti i organiziranja zabavnih igara. Na internetskoj stranici International nursery of Zagreb navodi se da program traje od 8.30 do 15.30 i da stoji 540 eura.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene