Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez honorara

Šuica bi reklamirala šampone za kosu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako nam je zima opasno zakucala na vrata, mnoge je to natjeralo da obave zimski shopping. No političari će ga u skladu s krizom preskočiti. Dodatni prihod moglo bi im biti sve popularnije snimanje reklama. Pogledajte tko bi mogao biti zaštitno lice za šampone, a tko za kravate i cipele.

Početkom tjedna zahvatio nas je prvi val hladnoće. Iz ormara se vadila topla odjeća. Ne bi bilo loše ni malo obnoviti garderobu. No za nju izgleda, ove sezone nemaju ni političari. 'Ništa nisam kupovala. Imam dovoljno robe od prošlih sezona i sve to mogu nositi i ove', rekla je Gordana Sobol. 'Obzirom na recesijske prilike vrijeme je za maštu. Otvorimo ormare i uvijek ćemo nešto naći', rekla je Ingrid Antičević Marinović. 'Ja sam garderobu obnovio, jer sam se udebljao tako da me to koštalo. Moram na dijetu', rekao je Davorko Vidović.

Pročitajte i ovo Tomislav Sokol plesao u noćnom klubu Od šanka do podija Nije Sokol jedini koji voli plesati: Pogledajte kako partijaju i drugi hrvatski političari Ilustracija Rezultati glasanja Trebaju li političari imati službenu bankovnu karticu? Pogledajte kako ste glasali u Dnevniku Nove TV

Slavena Bilića je skoro koštao neuspjeh. Dio javnosti prvo ga je dizao u nebesa, a onda okrenuo palac prema dolje. Ipak Slaven i dalje ostaje izbornik, a u tome ga podržavaju i vlast i oporba. 'Iskreno nisam siguran možemo li imati boljega od Slavena Bilica. Nije samo jedan čovjek kriv za ukupan rezultat', smatra Vidović. 'Mislim da on nije kriv i da ga se ne treba smjenjivati, ali kad bi se morao mijenjati onda bi ga zamijenio Štimac', smatra Andrija Hebrang. 'S ovom strukturom vođenja u nogometnom savezu ni Einstein nam ne može pomoći', rekao je Dragutin Lesar.

Osim o nogometu, političari razmišljaju i o tome kako bi rado snimili neku reklamu. Svi bi to napravili besplatno pa stoga dragi klijenti naćulite uši - možda pronađete novo zaštitno lice. 'Ja bih reklamirao naše ekstra djevičansko maslinovo ulje, a posebno bi pohvalio ulja što se proizvode u našoj Istri', kaže Luka Bebić. 'Ja bi rado snimao reklame za kravate i cipele, a ne bi to naplatio ništa ako bi mi ostavili neku lijepu kravatu i par cipela', rekao je Hebrang. 'Vrlo bih rado reklamirala šampone za kosu', izjasnila je Dubravka Šuica. 'Ja za reklamu? ?a pogledajte me, to bi bila antireklama', rekao je Lesar. Kada bi shvatili koliko se snimanjem reklama može dobro zaraditi, možda bi ipak tražili honorar. Naročito sada kad im je Jadranka Kosor smanjila plaću.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene