Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Diplomatski događaj

Vrh hrvatske politike u Dubrovniku: Počeo 7. Croatia Summit!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Croatia Summit u Dubrovniku je okupio sedam premijera iz regije i desetak ministara vanjskih poslova.

Ovo je prva prigoda Vlade Zorana Milanovića da on i šefica diplomacije Vesna Pusić objasne svoj koncept vanjske politike.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Facebook objava Milanović: "Kao svaki ugroženi diktator, Plenković medije proglašava neprijateljima" Ministar Oleg Butković i predsjednik Zoran Milanović Novi nastavak Butković za dobro jutro Milanoviću: ''Koje li ironije, uđeš u kampanju kao predsjednik, a iz nje izađeš kao kravokradica!''

Hrvatska za manje od godinu dana ulazi u EU, a obveza je službenog Zagreba da regionalno surađuje i pomaže susjedima na putu prema europskim integracijama.

Ministrica vanjskih poslova Pusić poručuje kako će Hrvatska odraditi svoj posao i predstaviti jasno svoju politiku prema regiji. "Gledaju i očekuju da se mi za to pokažemo sposobnima. Da im budemo partneri zemljama u regiji, ali da budemo partneri na europskoj razini. Mi imamo, na što nismo baš navikli, jedan intelektualni proizvod koji je zanimljiv i upotrebljiv i drugima", rekla je ministrica Vesna Pusić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene