444796
444796
444796
444796
444796

Vrgorac: HSS svoje jedino vijećničko mjesto ustupio HDZ-u

  • , 28.07.2016., 12:09
  • Autor:
  • komentara

U vrgoračkoj su gradskoj organizaciji HSS-a, nakon što je njihova stranka na državnoj razini stupila u Narodnu koaliciju sa SDP-om, svi dali ostavke i napustili funkcije.

 
 
 
 
Rudolf Grljušić (FOTO: Ivo Čagalj/Pixsell)
Rudolf Grljušić (FOTO: Ivo Čagalj/Pixsell)

Na sjednici Gradskog vijeća Vrgorca održanoj u četvrtak vijećnik HSS-a Ante Franić podnio je ostavku i svoje mjesto gradskog vijećnika ustupio Rudolfu Grljušiću iz HDZ-a.

Bivši vrgorački gradonačelnik na taj se način vratio u vijećnicu, ovaj put kao opozicija, a nakon zanimljivog preslagivanja unutar Domoljubne koalicije.

Naime, u vrgoračkoj su gradskoj organizaciji HSS-a, nakon što je njihova stranka na državnoj razini stupila u Narodnu koaliciju sa SDP-om, svi dali ostavke i napustili funkcije.

HSS je na zadnjim lokalnim izborima osvojio jedno vijećničko mjesto unutar Domoljubne koalicije, pa nakon što je svoje jedino vijećničko mjesto ustupio HDZ-u, više u Vijeću nema nijednog vijećnika, a HDZ umjesto dosadašnja četiri vijećnika ima pet. (Hina)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se