Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Evo kakvo nas vrijeme očekuje

Na Zavižanu pao snijeg, u Gorskom Kotaru čak 61 litra kiše!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ciklona 'Neven' je u utorak donijela oblačno vrijeme u cijeloj zemlji. Evo što nas čeka u srijedu!

Jutro je u utorak  u cijeloj zemlji bilo oblačno, a ponegdje s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Najviše kiše do 11 sati, prema podacima mreže meteorološki postaja Pljusak.com, palo je u Velikoj Lešnici (Gorski Kotar) – čak 61 litra po metru kvadratnome. Slijedi Karlovac (54), Oštarije (44) i Rijeka (43). Temperatura na Zavižanu jutros je bila na 'ništici' te je , nakon kiše, pao i snijeg, piše Crometeo.

Vremenska prognoza za srijedu

U srijedu nas ipak čeka malo ljepše vrijeme, meteorolozi najavljuju većinom sunčano. Poslijepodne će na sjevernom Jadranu doći do porasta naoblake, a na krajnjem sjeveru je moguća i kiša. Jutro će biti razmjerno hladno.

Pročitajte i ovo Piknik, ilustracija Prvi maj Planirate druženje u prirodi za Praznik rada? Vrijeme bi vas moglo iznenaditi Slika nije dostupna klimatološka jesen, ali... Hoće li ljeto i dalje trajati? Jutarnja magla na kopnu i pokoji pljusak na jugu, ali još uvijek će biti sunca i topline

Najniža temperatura od 4 do 9 stupnjeva Celzijevih, a na Jadranu od 10 do 16 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura će se, prema podacima DHMZ-a, kretati između 15 i 20 stupnjeva Celzijevih na kopnu, dok će se na jadranu kretati između 20 i 25 stupnjeva.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene