Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vremenska prognoza

Još malo magle pa onda promjena! Meteorolog otkriva kada nam stiže toplije I vedrije vrijeme

Aktualno Galerija +0 Sunce Galerija 1/1 >>
U kopnenim krajivima vrijeme će obilježiti magla I oblaci uz pokoju kap kiše. Na Jadranu zamjetno vedrije s puno sunca. Vremenska prognoza pokazuje da nas očekuju topliji I vedriji dana prije ponovnog pogoršanja.

Ujutro u unutrašnjosti prevladavat će oblačno uz slabu ili neznatnu oborinu, a mjestimice i maglu. Na Jadranu pretežno vedro uz umjerenu i jaku buru, podno Velebita na udare i olujnu. Najniža temperatura zraka u unutrašnjosti većinom od -2 do 3, na Jadranu od 5 do 9 Celzijevih stupnjeva.

Pročitajte i ovo Sunčano vrijeme VREMENSKA PROGNOZA Kakav nas vikend očekuje? Doznajte u prognozi meteorologa Dnevnika Nove TV Nestabilno vrijeme Vremenska prognoza Očekuje nas poboljšanje vremena, no za jedan dio zemlje bit će upaljen crveni meteoalarm: Detalje otkriva meteorolog Čačić

Danju u Središnjoj Hrvatskoj i dalje će prevladavati oblačno. Uglavnom južnije može pasti vrlo malo kiše. Vjetar većinom slab. Najviša dnevna temperatura između 5 i 7 stupnjeva, doznaje meteorology Ivan Čačić.

Pretežno oblačno bit će i u istočnim predjelima. Ponegdje može biti slabe kiše ili rosulje i to ponajprije u zapadnoj Slavoniji. Poslijepodnevna temperatura uglavnom oko pet stupnjeva.

U Gorskoj Hrvatskoj pretežno oblačno samo ponegdje uz slabe oborine na granici kiše i snijega. Na Jadranu djelomice sunčano i vjetrovito uz umjerenu i jaku, podno Velebita na udare i olujnu buru. Poslijepodne u gorju od 2 do 5, a na Jadranu između 10 i 13 stupnjeva.

U Dalmaciji pretežno sunčano, u zaleđu mjestimice uz umjerenu naoblaku. Puhat će umjerena do jaka bura ponegdje i s olujnim udarima. Najviša dnevna temperatura između 10 i 14 stupnjeva.

U slijedeća tri dana na kopnu umjereno do pretežno oblačno, ponegdje uz malo kiše, u gorju i snijega. Sunčana su razdoblja najvjerojatnija u petak. Vjetar od petka povremeno umjeren, ponegdje i jak sjeverni i sjeveroistočni, na istoku i sjeverozapadni.

Na Jadranu te u unutrašnjosti Istre i Dalmacije pretežno sunčano, u četvrtak povremeno uz promjenljivu naoblaku. Puhat će umjerena i jaka bura, u petak i tramontana. Mjestimice olujni udari bure i to prije svega podno Velebita.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene