Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobro se utoplite!

Bura izazvala PROBLEME u prometu: Evo kada će sunce!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Do vikenda su još dva, većinom sunčana dana. Bit će lijepo, ali hladno pa se u svakom slučaju dobro utoplite.

Nevrijeme koje je pogodilo Hrvatsku prouzročilo je velike probleme u pomorskom i cestovnom prometu. Od sinoć većina cesta u Lici i Gorskom kotaru bila je zatvorena za kamione. Sa smirivanjem bure situacija se malo poboljšala.

Pročitajte i ovo Kiša u Dubrovniku Vremenska prognoza Pripremite kišobrane jer nam stiže nevrijeme: Meteorolog otkrio gdje će kiša i grmljavina najprije stići Saharski pijesak stigao do Hrvatske Objavljene satelitske snimke Saharski pijesak stigao u Hrvatsku: "Atmosfera u dijelovima zemlje bit će zamućena"

Kamioni koji voze prema Dalmaciji ili kontinentu na čvoru ispod Velebita moraju ulaziti, odnosno izlaziti na Dalmatinu jer im je zbog olujnih udara bure i dalje zabranjen promet prema Zadru, stoga moraju ići preko Gračaca i Obrovca.

Zbog snijega i dalje je na snazi zabrana na većini županijskih i državnih cesta, vrijeme se ipak polako smiruje pa se očekuje da će se promet do večeri normalizirati.

Vremenska prognoza za četvrtak

Kopno u četvrtak očekuje djelomice ili pretežno sunčano vrijeme, dok je povremena kiša moguća na jugu Dalmacije. Vjetar će biti većinom slab, dok će jaka bura u Dalmaciji puhati još tijekom jutra, a tijekom dana će sasvim oslabjeti, javlja DHMZ.

Jutarnje temperature će se kretati između -6 i -1 na kopnu, a na Jadranu od 2 do 7. Najviša dnevna temperatura na kopnu će biti od 0 do 5, a na Jadranu od 7 do 12 stupnjeva Celzijevih.

Vremenska prognoza za iduća tri dana

Vrijeme će na kopnu i u petak biti djelomice sunčano. Za vikend promjenjivije, samo povremeno uz slabe oborine.

I na Jadranu još u petak pretežno sunčano, a zatim promjenjivo, povremeno s kišom, uglavnom kratkotrajnom. U subotu će zapuhati jako jugo, no već u nedjelju će i okrenuti na buru.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene