Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gradnja novih bušotina

Vrdoljak o plinu: 'Imat ćemo ga dovoljno za zimu, nismo ni na koji način ugroženi'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Otkazivanje Južnog toka nas se ne tiče, cilj je da pojačamo skladišne kapacitete plina i postanemo lider u regiji, trebaju nam samo investicije', poručio je ministar.

Ministar Ivan Vrdoljak bio je na obilježavanju početka izgradnje novih bušotina na postrojenju Podzemnog skladišta plina Okoli.

Pročitajte i ovo Plin puni gradsku blagajnu Kontinuirani izvor prihoda Plin puni gradsku blagajnu: "Iduće godine trebali bi uprihoditi oko 1,4 milijuna eura" Slika nije dostupna Premijer Plenković "Otkup Ine prodajom dionica HEP-a je najbrži i najčišći i državi omogućuje kontrolu procesa"

'Imat ćemo ga dovoljno za zimu, nismo ni na koji način ugroženi, otkazivanje Južnog toka nas se ne tiče, cilj je da pojačamo skladišne kapacitete plina i postanemo lider u regiji, trebaju nam samo investicije', rekao je ministar govoreći o plinu.

'Zašto me to uopće ne čudi', riječi su kojima se ministar osvrnuo na odbacivanje optužbi za pronevjeru protiv Zsolta Hernadija od strane mađarskog suda, ali dodao kako je on samo fokusiran na arbitražu Ina-Mol.

Milanović: Odustajanje od Južnog toka neće pogoditi Hrvatsku

Govoreći o trošenju u ministarstvu, Vrdoljak je proručio da su fokusirani samo na rebalans. Sve je, kaže, podređeno tome.

Dotaknuo se i Imunološkog zavoda rekavši da će prve isplate zaostalih plaća biti ovaj tjedan. 'Čeka se pozajmica HPB-a', rekao je ministar i dodao kako su prve bolnice počele otkupljivati krvne derivate.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene