Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Imaju dobru ekipu

Vrdoljak: HNS na lokalnim izborima očekuje bolje rezultate nego na prošlim

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potpredsjednik HNS-a i ministar graditeljstva i prostornog uređenja Ivan Vrdoljak rekao je kako ta stranka na lokalnim izborima očekuje znatno bolji rezultat nego prije četiri godine.

Na konferenciji za novinare u Sisku za posjeta Sisačko-moslavačkoj županiji u sklopu obilaska svih županija Ivan Vrdoljak kazao je kako ih pitaju jesu li prerano krenuli s kampanjom, ali, dodao je, odgovaraju da nisu.

"Iako smo organizacijski i sustavno jači nego ikada, treba posložiti organizaciju i s drugim se političkim strankama dogovoriti o zajedničkom nastupu na izborima", rekao je.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Liste predaju u ponedjeljak Vrdoljak: "HNS će na izborima okupiti Slavonski pokret. Ne pripadamo ni SDP-u niti HDZ-u, već zdravom razumu" Slika nije dostupna Zadovoljni rezultatima izbora HNS: 'Savka bi bila ponosna osječkim gradonačelnikom'

>> Ribić: Premijer Milanović je neodgovoran

Istaknuo je kako im je cilj ostvariti 20 posto bolji rezultat nego prije četiri godine. "Imamo dobru ekipu i 42.000 članova u državi, što je jamstvo da taj cilj možemo ostvariti. Kao stranački čelnici, dajemo punu potporu županijskim i gradskim organizacijama za suradnju s partnerima. Pregovarat ćemo prvenstveno sa strankama iz sastava Kukuriku koalicije", rekao je Vrdoljak.

Nakon konferencije za novinare, na kojoj su bili i predsjednici Županijske i Gradske organizacije HNS-a u Sisku Ivan Nekvipal i Vlado Andučić, održan je sastanak Županijske organizacije HNS-a s istom temom. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene