Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Olakšanje za majku i sina

Vratili su im osmijehe na lica: "Miroslav je prije tri godine ostao bez tate''

Dom iz snova (Foto: Dnevnik.hr) - 1
Dom iz snova (Foto: Dnevnik.hr) - 1 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Dom iz snova (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Dom iz snova (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr Dom iz snova (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Dom iz snova (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Dom iz snova (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Galerija 1/3 >>
Još jedna epizoda Doma iz snova dirnut će vas do suza. Upoznajemo majku i sina koji, unatoč teškoćama u razvoju, obožava glazbu te svira harmoniku. Žive skromno i zaista trebaju preuređenje doma. Ekipa Doma iz snova vratila im je osmjehe na lica.

Veza majke Marte i njezina sina Miroslava iznimno je jaka. Miroslav je dijete s teškoćama u razvoju, a brinući se o njemu, mama Marta mnogo je toga naučila o životu i pravim vrijednostima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna RADNA AKCIJA KAD JE ŽIVOT BORBA: 'Najvažnije mi je da su cure sretne - sada ćemo biti jače' Slika nije dostupna Domaće zvijezde na jednom mjestu

"Miroslav je u porodu ostao bez kisika. Imao je gušenje, krvarenje u mozak, jedan dio mu radi, drugi ne. On funkcionira, ali jako usporeno", priča mama Marta.

U njihovoj kući, svakako veselije je bilo kada je bio živ Miroslavov otac. Uvijek se sviralo, a tu tradiciju nastavlja i sin koji obožava harmoniku.

"Miroslav je prije tri godine ostao bez tate. Tata je bolovao od karcinoma", kaže Marta.

"Kad je tata umro, meni je bilo teško. Ja to jednostavno nisam mogao prihvatiti", priča sam Miroslav.

O Miroslavu i njegovoj budućnosti brine se i stariji brat Jakob. Žive teško. Okućnica im je puna otpada i nepotrebnih stvari, a ni u kući nije mnogo bolja situacija. Prostor je malen i nagriza ga vlaga.

Kupaonica i kuhinja su minijaturne. Namještaj se raspada, a nema ni dovoljno prostora za spavanje.

No, uz preuređenje doma, Miroslav mašta još o nečemu - harmonici ili sintisajzeru.

S tim željama ova je obitelj nakratko napustila svoja četiri zida, kako bi im ekipa Doma iz snova preuredila kuću. Prvo slijedi otklanjanje otpada i rušenje nadstrešnice.

Iznijeti treba i sav namještaj pa je svoje ruke ponudio i Jakob.

Nakon potpunog renoviranja doma, čak i dvoboja Samira i Kralja, u kojem su pokazali svoje vještine bojenja zidova, obitelj Đerđ se vratila u svoju kuću. Kako su regairali na promjene te kakav je to dar dočekao Miroslava i od koga, pogledajte danas u novoj epizodi Doma iz snova u 22:30 na programu Nove TV.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene