Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vratila poštaru izgubljene mirovine... čak 70.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kolika je vjerojatnost da dvaput izgubite veću količinu novca i da vam ga netko oba puta vrati? Upravo to se dogodilo poštaru Ivanu Dželaliji (39) dok je dijelio mirovine u Korešnici kod Splita, kad su mu ispala dva svežnja novčanica.

Iako je gubitak prijavio policiji, umirovljenici Žrnovnice svoje će mirovine dobiti na vrijeme isključivo zahvaljujući poštenju Beti Ćalić iz Podstrane, 36-godišnjoj djelatnici dječjeg vrtića. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NIJE MU SE DALO Podignuta optužnica protiv poštara: Bacio pošiljke u šumu pa se potpisao umjesto primatelja Ilustracija Filmske scene u zagrebu Kod Autobusnog kolodvora opljačkao poštare: "Stigao je na skuteru i uperio pištolj"

Beti je upravo između dječjeg vrtića i kafića pronašla 70.000 kuna koje je poštar jutros izgubio.

'Ugledala sam dva svežnja novčanica od 200 i 500 kuna. Nije mi bilo jasno što se događa, je li skrivena kamera, jel me netko snima, sad će netko izletit tamo, jesu li prave, nisam znala što je', ispričala nam je poštena nalaznica. 

Nakon što je na radiju čula vijest o izgubljenom novcu, Beti je odmah pronađene kune odnijela na policiju. Treba li reći da je na tu vijest Ivan skakao od sreće.

'On je bija cili sritan, zahvaljiva se, grli, ljubi, zahvaljuje, da će doći obavezno u vrtić, javit ću se, ja sam rekla nema problema, drugi put pazi', uzbuđeno priča Beti. 

I uistinu, 39-godišnji poštar itekako bi trebao paziti na svoj teret jer ovo nije prvi put da je ostao bez novca. Ista mu se stvar dogodila i prošle godine. 

Tada je izgubio 20.000 kuna, koje su, na njegovu sreću, također pronađene i vraćene. Malo je vjerojatno da bi Ivan i treći put bio ovakve sreće.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene