Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Problem nije snijeg

VRAĆA SE PRAVA ZIMA Dio zemlje već zahvatio hladni val, temperature će ići do -10 ºC

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vraća se prava zima, ali ne toliko zbog snijega. Njega će biti malo.

Kao što su meteorolozi najavili, dio Hrvatske već je zahvatio hladni val. Snijeg je ponovno zabijelio Liku i Gorski kotar.

Pročitajte i ovo Mesnica - 1 pripreme za uskrs Bez ove namirnice mnogima je blagdanski stol nezamisliv, u nekim dijelovima Hrvatske već je nastala nestašica Sunčan dan u Splitu Ljeto je uranilo Već uskačemo u kratke rukave? Prognostičar Nove TV otkriva kakvo nas vrijeme čeka u nadolazećim danima

Stanje je sada odlično, gotovo sve ceste su otvorene za sav promet. Ima problema još na nekim lokalnim cestama u Lici i Gorskom kotaru, izvijestio je o stanju na prometnicama reporter Dnevnika Nove TV Marko Balen. 

Veće probleme je počela stvarati bura na sjevernom i srednjem Jadranu gdje se Jadranskom magistralom također vozi uz ograničenja.

Probleme bi bura mogla stvarati ovih dana. Također, u Gorskom kotaru i Lici sljedećih dana najavljene su temperature ispod minus 10 stupnjeva Celzijevih. Iz HAK-a pozivaju na opreznu vožnjnu zbog niskih temperatura i vjetra, a što se tiče snijega tek nekoliko novih centimeatara predviđaju meteorolozi.

Iako je i u petak gorskim krajevima bilo snijega, od subote nam se zapravo vraća prava zima i to ne toliko što se tiče snijega, jer će ga biti samo još nešto malo u gorskim krajevima, nego po temperaturama i jakom sjevercu uz koji će osjećaj hladnoće biti još i veći.

Nakon vjetrovitog vikenda koji je pred nama, niske temperature zadržat će se i i dući tjedan pa će ujutro u kopnenim krajevima biti i do -10, u gorju i manje, a najviše dnevne temperature rijetko će prelaziti nulu. I na Jadranu će biti hladno, samo oko 5 stupnjeva.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene