Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Samo u Hrvatskoj

Ekipa Nove TV nakon više od 13 sati vožnje i 64 stanice stigla vlakom na more

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Reporter Ivan Forjan i snimatelj Hrvoje Banović otisnuli su se na jedno od najdužih putovanja Hrvatskom – željezničkom linijom Osijek – Šibenik. U Dnevniku Nove TV gledajte kako je izgledala njihova vožnja.

Putovanje vlakom od Osijeka do Šibenika trajalo je 13,5 sati. ''Stigli smo na odredište u 7:30, kako i stoji u redu vožnje'', rekao je Ivan  Forjan nakon ovog dugog putovanja.

Pročitajte i ovo Požar u Osijeku Tijekom noći VIDEO Veliki požar u Osijeku: Vatra progutala napuštenu halu HŽ-a Advent - 1 Inflacija ga nije zaobišla Počeo je advent diljem Hrvatske, no cijene kao da je određivao Grinč: "Za malo brašna i vode to je puno"

Vožnja je to s tri presjedanja – u Zagrebu, Perkoviću i Oštarijama. Forjan je uspio spavati do Perkovića, a to je potkrijepio i fotografijom.

 

 

''Gužve u vlaku nije bilo'', rekao nam je jutros nakon što je stigao na svoje odredište. U Osijeku su se ukrcali jučer u 18:15 sati, a tijekom 13,5 sati vožnje stali su na 64 stanice.

 U priloženom videu pogledajte kako je jučer tekao put, a kako je izgledalo cijelo putovanje i što su sve na njemu doživjeli, možete pratiti i u informativnim emisijama Nove TV.

Kako najčešće putujete Hrvatskom?

  • Automobilom
  • Autobusom
  • Željeznicom
  • Avionom

Ukupno glasova:

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene