Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Unatoč signalizaciji

Vozio u suprotnom smjeru po riječkoj obilaznici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je danas zahvaljujući pravodobnoj i kvalitenoj dojavi građana privela 55-godišnjeg vozača koji je riječkom obilaznicom vozio u suprotnome smjeru.

Primorsko-goranska Policijska uprava izvijestila je da je 55-godišnjak s područja Jelenja Fordom Fiestom, dolaskom s autoceste od Čavala prema čvoru Orehovici skrenuo ulijevo unatoč postavljnoj prometnoj signalizaciji i oznakama na kolniku te nastavio voziti prema čvoru Dragi u traku za kretanje u suprotnome smjeru.

Pročitajte i ovo Ilustracija Policija ju uhvatila Drama na Istarskom ipsilonu: Vozačica uletjela u krivom smjeru pa krenula prema tunelu Učka Slika nije dostupna Zaustavila ga policija Uhićen pijani 39-godišnjak: Vozio s tri promila u krivom smjeru po autocesti

>> Vozeći u krivom smjeru skrivio dvije nesreće

Policija ga je zaustavila u Ulici 1. maja u Rijeci i privela ga je na kriminalističku istragu u postaju prometne policije. Policija će protiv njega podnijeti optužni prijedlog, a građanima je zahvalila na brzoj dojavi. Vozač prilikom vožnje u suprotnome smjeru nije uzrokovao prometnu nesreću. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene