Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NIKOLINA ŽILJAK

Ona Vatrene vozi na Trg bana Jelačića: Pogledajte kojom brzinom stižu na središnju proslavu

Tisuće navijača iščekuju dolazak Vatrenih na Trg bana Jelačića u Zagrebu. Vatreni su u Zračnu luku Franjo Tuđman sletjeli u 17:27.

Uoči slijetanja Hrvatske nogometne reprezentacije u Zračnu luku Franjo Tuđman reporter Dnevnika Nove TV Domagoj Mikić javio se uživo iz Savske ulice kod zagrebačkih vatrogasaca. Razgovarao je s vozačicom Nikolinom Žiljak.

Pročitajte i ovo Doček Vatrenih DETALJI DOČEKA VELIKA FOTOGALERIJA Policija objavila prve fotografije djelića atmosfere te poručila građanima da jednu stvar nikako ne rade

"Što se nas tiče, sve je spremno. Rođeni smo spremni. Brončani, četvrto mjesto, 88. mjesto ili prvo, to su naši Vatreni za koje smo svi za jednoga i jedan za sve", istaknula je Žiljak te potvrdila da je njezina kolegica Ana prije četiri godine 700 metara vozila tri sata.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ČESTITKE OD SRCA Milanović otkrio zašto ne dolazi na doček Vatrenih: Odlikovat će ih prilikom prvog njihova idućeg okupljanja

"Tako će biti i ove godine kako su najavili. Opet moramo otprilike 2 na sat, korak kao ljudski, tom brzinom. Autobusi su pripremljeni, oblijepljeni, krasni. Sve je spremno, svi smo spremni", istaknula je Žiljak.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene