Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kod tunela sv. Marko

Vozača na autocesti A1 opljačkali lažni policajci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica nepoznatih muškaraca uz pomoć vatrenog oružja opljačkali su 23-godišnjeg mladića na autocesti A1 kod tunela sv. Marko, predstavljajući se kao policajci, a u tijeku je kriminalističko istraživanje, izvijestila je u srijedu karlovačka policija.

Dojavu o razbojništvu policija je zaprimila od 39-godišnjaka, koji je rekao da su njegovog 23-godišnjeg djelatnika na autocesti A-1 u smjeru Zagreba, u blizini tunela sv. Marko, 25. travnja oko 23 sata, zaustavila dvojica nepoznatih muškaraca, predstavljajući se kao policajci, te uz prijetnju vatrenim oružjem otuđili novac.

Pročitajte i ovo Vožnja u pijanom stanju autocesta A3 Vozač sa skoro tri promila vozio u suprotnom smjeru na autocesti! Ilustracija napadnutog dostavljača hrane Jedan lakše ozlijeđen U Zagrebu dva napada na dostavljače hrane

U tijeku je kriminalističko istraživanje i utvrđivanje okolnosti događaja.

Glasnogovornica karlovačke Policijske uprave Andreja Lenard rekla je za Hinu da policija za sada ne može izaći u javnost s detaljima jesu li razbojnici koji su zaustavili automobil 23-godišnjaka i predstavili se kao policajci, bili u odorama ili ne, te koliko su novca od mladića otuđili. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene