Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traje suđenje

Vozač Čazmatransa (60) napastovao učenicu (15) u autobusu! Prestravljena djevojčica je vikala: "Nemojte, ne dirajte me..."

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Tužitelji za vozača Čazmatransa, 60-godišnjaka, koji je optužen za bludne radnje prema 15-godišnjoj učenici koju je prevozio u autobusu, traže godinu dana bezuvjetnog zatvora.

Sve se dogodilo u lipnju ove godine kad je učenica nakon završene škole oko 16:30 sjela u autobus koji je vozio do sela u okolici grada.

Nakon vožnje koja je trajala 50-ak minuta, učenica je ostala sama u autobusu s vozačem. Tada je vozač počeo s njom komunicirati. Vozač je stao na benzinskoj i kupio dvije kave te učenici dao da ih pridrži. Nakon toga je stao malo prije njezina sela i sjeo pokraj nje u autobusu. Tad je uslijedio pakao. Djevojčicu je počeo dirati po ramenima, glavi, koljenima, a u jednom joj je trenutku počeo milovati unutrašnju stranu bedara. Jednom ju je rukom čvrsto primio za kosu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Policija na nogama Učenica golemim nožem nasrnula na nastavnika! Razlog tog suludog čina uistinu je bizaran: "Nismo je shvatili ozbiljno"

Pročitajte i ovo Ilustracija Imao 1,37 promila Pijani 39-godišnjak automobilom naletio na dijete na pješačkom

Djevojčica je počela vikati -  nemojte, ne dirajte me, ne volim te se tresla od straha. Tada je prestao i odvezao je do kuće upitavši je: Hoćemo li ovo ponoviti, piše Danica.

Djevojčica je bila prestravljena i tek na nagovor sve ispričala majci koja ju je odmah odvela na policiju i tamo su dali iskaz.

Vozač je bio uhićen, provedena je istraga i ovih je dana podignuta optužnica.

Pročitajte i ovo Ilustracija opasno vrijeme DHMZ upalio niz upozorenja za četvrtak i petak: Crveni meteoalarm u četiri regije, stiže promjena vremena

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Crno jutro na jugu Hrvatske: Automobilom naletio na pješaka, nije mu bilo spasa

Vozač opovrgava da ju je dirao. Potvrdio je da ju je taj dan častio kavom, ali poriče da je sjeo pokraj nje, a kamoli da bi je dirao.

Tužitelji su ipak povjerovali djevojčici te su ga optužili da je povrijedio njezin spolni integritet počinivši kazneno djelo bludnih radnji i to prema osobi posebno ranjivoj zbog svoje dobi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene