Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pitali smo vas

VIDEO Bojite li se pasa koji šeću bez nadzora? "Oni mali nadrkanci počnu lajati, napadati ljude..."

Bez obzira na nedavne napade na ljude, građani se uglavnom ne boje pasa. No neke im stvari ipak smetaju...

Pas težak 60-ak kilograma izgrizao je muškarca i ženu dok su šetali Brankovečkom cestom u Dubravi. Posljednji je to u nizu nedavnih napada pasa na ljude. Provjerili smo jesu li takvi napadi utjecali na građane i boje li se pasa koji šeću bez nadzora vlasnika.

Pročitajte i ovo Stjepan Topolnjak Novi dodatak Postignut dogovor Vlade i sindikata: Rastu plaće, božićnica 300, a uskrsnica 100 eura

"Najživahniji su oni mali. Oni počnu lajati i napadati ljude i druge velike pse. Velike pse svi pretežno na lajni vode. Imamo iza park u kojem mogu pustiti pse da se istrče", komentirao je Damir.

Pročitajte i ovo Filip Zavadlav Od Nobelove nagrade do hipija VELIKA GALERIJA Cirkusom počeo, cirkusom završio: Pogledajte u kakvom je izdanju Filip Zavadlav dočekao presudu

"Ja imam psa i pustim ga na svoju livadu. Ti su psi normalno odgojeni. Možda se može nekad nešto dogoditi, ali moraš pripaziti. Ne smiješ ga pustiti da ide blizu djece", ispričala nam je Radmila, a što su rekli ostali sugrađani koje smo susreli pogledajte u videu.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene