Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Vesela četvorka"

Hrvatski vojni policajci i vojni kapelan iz Poljske poslani kući nakon što su pali na alkotestu

Ilustracija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Ilustracija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Trojica pripadnika Oružanih snaga i vojni kapelan zbog povrede vojne stege vraćeni su iz Poljske u Hrvatsku, nakon što su pali na alkotestu doznajemo iz Oružanih snaga.

Ministarstvo obrane još je prije mjesec i pol dana priznalo da je jedan pripadnik Vojne policije, koji se nalazio u NATO-ovoj misiji u Poljskoj, prije dolaska u bazu Bemowo Piskie Area pao na alkotestu, no iz Oružanih snaga doznajemo kako su zbog konzumacije alkohola u Hrvatsku vraćena trojica pripadnika OS-a i vojni kapelan.

Pročitajte i ovo Pripadnici Hrvatske vojske u službi glasali su na posebnim biračkim mjestima - 3 Posebna biračka mjesta Izašli na birališta: Pogledajte kako su glasali hrvatski vojnici i vojnikinje Zbog pijanstva vojnici vraćeni iz misije (Foto: Dnevnik.hr) - 1 VRAĆENI IZ POLJSKE ZBOG PIJANSTVA Bivši hrvatski vojnik otkriva koliko se alkohola pije po misijama

Doznajemo kako je do povrede vojne stege došlo prvi dan nako što su pripadnici OS-a stigli u bazu. Četvorka se u vozilu vraćala iz grada, a nakon što je utvrđeno kako su konzumirali alkohol, donesena je odluka o vraćanju u Hrvatsku.

 

 

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene