Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Laži, objede, insinuacije'

Stanimirović nakon izlaska iz DORH-a najavio tužbu protiv Ružice Erdelji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik SDSS-a Vojislav Stanimirović podnijet će kaznenu prijavu protiv Ružice Erdelji.

Vojislav Stanimirović jutros je samoinicijativno došao u DORH gdje se u razgovoru s tužiteljima zadržao dva sata. Nakon što je rekao svoju stranu priče, izjavio je kako će podnijeti kaznenu prijavu protiv Ružice Erdelji zbog laži, objede i insinuacija na svoj račun.

Pročitajte i ovo Barbara Štrbac - 2 Koncentriraju se na EU izbore Grbin o problemima unutar SDP-a: "Ima zadovoljnih i nezadovoljnih, no sve rješavamo pred javnosti" Ilustracija Raspad gradske organizacije Trinaest vukovarskih SDP-ovaca podnijelo ostavku pa oplelo po Grbinu: "Dao si riječ, prevareni smo"

Stanimirović je dodao kako tužiteljstvo sada provjerava navode dviju strana i dodao kako Ružica Erdelji laži na njegov račun servira medijima s ciljem kako bi ostvarila rentu.

Vojislav Stanimirović odbacio je jučer optužbe izrečene na svoj račun, odnosno, tvrdnje da je ponižavao žrtve silovanja u Vukovaru. Sve je počelo prošli tjedan kada je medijima poslano pismo u kojem Ružica Erdelji optužuje Vojislava Stanimirovića kao jednog od onih koji su je pljuvali i vrijeđali nakon proživljene torture.

Priča je jučer tijekom aktualnog prijepodneva kulminirala kada je Zoran Vinković napao Stanimirovića. Rekao je kako je SDSS-ov predsjednik sudjelovao u srbočetničkoj okupaciji.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene