448638
448638
448638
448638
448638

Otvoren jedan trak Bukovačke

  • , 01.09.2016., 14:38
  • Autor:
  • komentara

Velika vodovodna cijev puknula je jutros na Bukovačkoj cesti u Zagrebu, što je prouzročilo velike gužve na Maksimirskoj cesti.

 
 
 
 
Poplava u Bukovačkoj zbog puknuća magistralnog vodovoda (Foto: Pixell) - 1
Poplava u Bukovačkoj zbog puknuća magistralnog vodovoda (Foto: Pixell) - 1

Pušten je u promet jedan prometni trak u smjeru sjevera na Bukovačkoj cesti koja je od jutros bila poptuno zatvorena zbog puknuća vodovoda, što još otežava promet u tom dijelu grada.

Drugi trak još zatvoren zbog radova pa se zasad ne očekuje da bi uskoro mogao biti otvoren za promet.

Policija poziva vozače da i dalje koriste obilazne pravce dok se kvar u potpunosti ne otkloni i cesta ne sanira.

Obilazni prometni pravci su Bukovačka - Petrova – Jordanovac – Maksimirska, Bukovačka - Bukovac Gornji - Svetošimunska - Avenija Gojka Šuška - Mandlova - Branimirova, te Bukovačka -Remete - Kameniti stol - Remetska - Mirogojska - Medveščak - Ribnjak - Palmotićeva.

Prema pisanju medija jedna je muškarac sa skuterom pao u rupu duboku 2,5 metra jer je vozio po nogostupu unatoč zabrani prometa. Spasili su ga policajac i vojnik.

Na teren su izašli dežurni službenici Ureda za upravljanje u hitnim situacijama i djelatnici Vodopsrkbe i odvodnje.

U Vodoopskrbi i odvodnji navode da svi potrošači imaju redovnu opskrbu vodom te mole građane za strpljenje.

ZET je izvijestio kako je smanjena protočnost prometa u zoni raskrižja Maksimirske i Bukovačke ceste.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se