Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odličan početak sezone

Vodice: Osim plaže i noćnog provoda, turiste oduševljava i kultura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Očekivanja od turističke sezone u Vodicama vrlo su visoka, no ako je suditi prema njenom početku, ona bi se mogla i ostvariti.

Prvi dani ljeta pokazuju da su i Vodice opet spremne za dobar turistički rezultat. Plaže su već gotovo pune, a noćni klubovi otvorili su svoja vrata. Osim kupanja i plesa, kulturni djelatnici upozoravaju i na važnost kulturnog turizma i imaju ideju kako možemo do dodatnih sredstava zarade.

Pročitajte i ovo Smeće na plaži Gdje su vam kante? Deponij na samo nekoliko metara od kupača razljutio i domaće i turiste: "Ovo ništa nije novo od paradajz turista" Prijateljice iz Slovenije očistile plažu na Pagu - 8 Svašta su pronašle Prijateljice iz Slovenije došle na Pag na odmor pa počistile plažu od smeća: "Da smo imale 10 vreća, sve bismo napunile"

Na užarenom pijesku potiho traju natjecanja za najbolji kostim ili tetovažu. Vodički hoteli i apartmani su dobro popunjeni i sve zajedno, kažu vrijedi potrošenog novca.

Ali skupo može biti ako ne odolite baš svim sadržajima koji se nude. Hit početka ljeta nije sladoled ili koktel, već- vrući krumpir.

>> Pučko veselje u Vodicama oduševilo i turiste

Nije samo plaža ili noćni provod turistička ponuda. Arheolozi pozivaju na kulturni turizam. Gosti plate i otkrivaju što se skriva pod zemljom.

U Vodicama je uvije sve spremno za noćni provod. Čeka se samo da se sunce sakrije iza brda. Rezultatima početka ljeta svi su zadovoljni. Kvaliteta provoda i temperatura zraka zasada su vrlo visoko

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene