Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Uzrok nepoznat

Vodice: Izgorjele jaslice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Vodicama su noćas oko dva sata izgorjele velike drvene jaslice u blizini crkve sv. Križa u Ulici Mirka i Zore, priopćila je šibensko-kninska Policijska uprava.

U požaru nije bilo ozlijeđenih iako je vatra djelomično zahvatila i stambenu zgradu pokraj koje su jaslice bile postavljene. Kako su izvijestili iz županijske Vatrogasne zajednice, odmah nakon dojave o požaru na požarište su iz šibenske Javne vatrogasne postrojbe poslana tri vozila i devet vatrogasaca te je pozvan vodički DVD iz kojeg je na teren poslana autocisterna.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Simbol pravedne borbe U jaslicama uz Mariju, Josipa i Isusa osvanuo i Ante Gotovina! Slika nije dostupna Uzrokovan otvorenim plamenom Požar kod Vodica najvjerojatnije podmetnut

'Dolaskom na mjesto intervencije zatečen je požar na pročelju crkvene zgrade, odnosno gorjeli su prozori i drvene jaslice s kolima ispred te zgrade', navodi se u priopćenju iz Vatrogasne zajednice Šibensko-kninske županije koje je objavljeno na službenim internetskim stranicama.

Požar je ugašen oko 3 sata, navode vatrogasci. Uzrok požara još nije poznat, a trebao bi biti utvrđen očevidom koji danas obavljaju službenici PU-a. Kako se neslužbeno doznaje, šteta nastala u požaru je oko 50.000 kuna. Jaslice je izradio vodički drvodjelac Josip Jole Mateša.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene