Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija nije ništa pronašla

Vodanović prijavio da mu je pod automobil postavljena bomba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dinko Vodanović, glavni istražitelj zrakoplovnih nesreća, danas je zatražio od policije da provjere je li u njegov automobil podmetnuta ekpslozivna naprava.

Neslužbeno saznajemo kako je Vodanović uočio podignute brisače vjetrobranskog stakla njegovg automobila, te je zbog već zaprimljenih prijetnji posumnjao da se radi o eksplozivnoj napravi. 'Policija je psima tragačima pretražila automobil i područje oko njega, ali nije ništa pronašla', rekla je za Dnevnik.hr glasnogovrnica PU zagrebačke Aleksandra Ljuba.

Pročitajte i ovo Dojava iz škole - 2 Dojava škole Dječak prijetio učenicima u školi: Policija mu u kući pronašla oružje Policija u Beogradu Napeto u susjedstvu Dojave o bombama u školama: Prijetilo se i fakultetima, a ravnateljstvo jednog napravilo golemi gaf

Podsjetimo, krajem prošlog mjeseca je Vodanović ispred ulaznih vrata stana pronašao metak i dobio je SMS poruku uznemirujućeg sadržaja. U zagrebačkoj policiji su tada rekli kako poruka koju je istražitelj zrakoplovnih nesreća dobio nije direktna prijetnja, nego je više riječ o poruci provokativnog sadržaja.

>> 'Pred stanom me čekao metak'

Nagađa se da prijetnja nije povezana s istragom o padu civilnoga zrakoplova na Velebitu, nego s prijašnjim istragama, posebno o padu vojnoga helikoptera Mi-8 u Vukovaru u srpnju 2007. Policija nije željela iznositi nikakve pojedinosti niti nagađati tko bi mogao stajati iza poruke i je li metak pred Vodanovićevim kućnim pragom namjerno ostavljen kao svojevrsna prijeteća poruka.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene