Obavijesti Video Pretražite Navigacija
4 koraka do najpovoljnijeg kredita

Vlastiti stan više ne mora biti samo san

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otkrijte kako u četiri jednostavna i brza koraka doći do najpovoljnijeg stambenog kredita u Wüstenrot stambenoj štedionici.

Velike životne odluke, kao što je podizanje stambenog kredita, ne moraju nužno biti teške i mukotrpne. Ljudi koji vole planirati i imaju dovoljno vremena bit će skloniji štednji za vlastiti stan, često i kroz model stambenih štedionica, no postoje brža i jednostavnija rješenja. Naime, Wüstenrot stambena štedionica u ponudi ima i klasične stambene kredite za koje nije potrebno biti štediša, imati otvoren račun ili koristiti bilo koju drugu uslugu Wüstenrot stambene štedionice. Do vlastita četiri zida potrebno je napraviti tek nekoliko malih koraka:

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Velika potražnja Cijene nekretnina divljaju, najavljen i rast kamata. Ekonomski analitičar: "Moj okvirni savjet mladima i kupcima stanova..." Ilustracija Ništa od stabilizacije tržišta Slijedi još jedna runda APN-ovih kredita: Hoće li cijene nekretnina opet odletjeti u nebo? "Bilo koji pristojan stan košta više od tog iznosa"

1) Ući u ured jedne od 35 poslovnica širom Hrvatske i raspitati se za uvjete kreditiranja. Saznat ćete da ove stambene kredite možete koristiti za kupnju kuće ili stana, izgradnju, adaptaciju ili njihovo opremanje, baš kao i za refinanciranje stambenih kredita drugih banaka. Same kredite odlikuje fiksna kamata tijekom cijelog perioda otplate, a na raspolaganju je kredit u eurima s kamatnom stopom od 4,25% ili u kunama s kamatnom stopom od 4,99%. Dodatna povoljnost nudi se klijentima koji su u prilici priložiti i vlastita sredstva. Naime, oni imaju mogućnost sami izabrati kamatnu stopu svoga kredita.

2. Prilikom ugovaranja kredita dobra je vijest kako su dodatni troškovi, koji se pojavljuju prilikom realizacije kredita, već uključeni u otplatnu ratu, ili jednostavnije rečeno, prilikom ugovaranja kredita u Wüstenrotu nećete morati vaditi novčanik.

3. Realizacija kredita brza je i jednostavna, a nije zgorega napomenuti kako se kamata obračunava samo na preostali iznos glavnice, što znači da sve uplate iznad mjesečne rate odmah smanjuju glavnicu vašeg kredita.

4. I šećer za kraj, ukoliko vam se baš jako posreći u životu, stigne nasljedstvo iz Amerike ili onoj Šveđanki pred nosom uzmete Eurojackpot, svakako će vas razveseliti informacija da u slučaju prijevremene otplate kredita nema dodatnih troškova.

No prije no što učinite taj prvi, najvažniji korak od kojeg sve počinje, odvagnite još jednom i postavite zaposlenicima Wüstenrot stambene štedionice sva pitanja koja vam padnu na pamet. Nema ničeg ljepšeg od realizacije vlastitih snova, a početi možete već OVDJE.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene