Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema ozlijeđenih

Vlak iskočio iz tračnica: Obustavljen promet, putnici se prevoze autobusima

Vlak
Vlak Foto: PU istarska
Željeznička nesreća dogodila se na dionici Raša – Lupoglav. Nije bilo ozlijeđenih niti opasnosti za stanovništvo. Promet je obustavljen do daljnjega.

Pazinska policija u četvrtak oko 14:20 zaprimila je dojavu o nesreći na željezničkoj pruzi Raša - Lupoglav. Prema izvještaju, do nesreće je došlo kada je 23-godišnjak upravljao lokomotivom, na koju je bilo pridodano osam teretnih vagona.

Krećući se željezničkom prugom iz smjera stovarišta "Učka" u smjeru kolodvora Lupoglav, dolaskom na oko 200 metara prije kolodvora, iz neutvrđenih razloga došlo je do iskliznuća lokomotive i prva dva vagona.

Pročitajte i ovo Presuda Branimiru Glavašu - 2 Nepravomoćna presuda VIDEO Branimir Glavaš osuđen na sedam godina za ratni zločin, vulgarno se obrušio na suca: "Sramite se! Nabijem vas na ku*ac"

Pročitajte i ovo Vladimir Putin špekulacije ne prestaju General SVR tvrdi da je Vladimir Putin umro u svojoj palači, oglasio se i Kremlj

Srećom, nije bilo ozlijeđenih niti je došlo do opasnosti za stanovništvo, izvijestila je istarska policija.

Nakon završetka istrage bit će poznate okolnosti nesreće, kao i nastala materijalna šteta. Zbog sanacije pruge obustavljen je teretni promet prugom Raša - Lupoglav do daljnjega, dok će se putnički promet na relaciji Pazin - Lupoglav odvijati autobusima u organizaciji Hrvatskih željeznica.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene