Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vlak naletio na stado krava

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nagibni vlak na relaciji Zagreb - Split, naletio je oko 11 sati na stado krava u selu Zrmanja Vrelo, na pola puta između Gračaca i Knina.

Na stado krava naletio je danas oko 11 sati nagibni vlak nedaleko od željezničke postaje u Otriću, između Gračaca i Knina, no nitko od putnika nije ozlijeđen, izvijestile su Hrvatske željeznice.

Pročitajte i ovo Vlak Tri osobe bile u vozilu Užas u Bjelovaru: Vlak na pružnom prijelazu naletio na automobil Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama

Dvije su krave ozlijeđene, a vlak koji je iz Zagreba vozio prema Splitu s manjim je oštećenjima nastavio put. Ne zna se kako su se krave našle na pruzi, te se pretpostavlja da su se izdvojile iz stada.

'Vlak je nastavio putovanje jer nije bilo ozlijeđenih putnika niti osoblja u vlaku, a kompozicija je neznatno oštećena. Zbog tog događaja nije bilo zakašnjenja vlakova, a uviđaj je obavila nadležna policijska uprava', stoji u priopćenju HŽ-a.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene