Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaključio na domjenku

Vlahušić: 2011. za Dubrovnik je bila dobra godina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić ocijenio je da je '2011. za grad Dubrovnik bila vrlo dobra godina'.

Ostvarili smo sve ciljeve i nismo osjetili gospodarsku krizu zato što je već tri godine zaredom u glavnoj gospodarskoj grani broj noćenja veći za 33 posto nego u u prijašnjem trogodišnjem razdoblju', kazao je Vlahušić na božićnom primanju za predstavnike političkoga, gospodarskog, društvenog i kulturnog života grada Dubrovnika.

Dodao je kako posebice veseli ulaganje u ljude te naveo primjer 150 mladih Dubrovčana koji su za svoje školovanje uzeli zajmove, a samo ih sedam mora vratiti, jer su ostali završili u redovitu roku, što je bolji prosjek nego u Hrvatskoj. Rekao je da će grad i iduće godine ulagati u vodoopskrbu i odvodnju, izgraditi dvije športske dvorane, za najsiromašnije umirovljenike izdvajat će 500 kuna, a nastavit će i rad na prostornim planovima.

'Nastavit ćemo suradnju i s novom vladom i raditi na ključnim projektima za grad - kao što su povezivanje Ploča s Dubrovačkim primorjem autocestom, izgradnja brze ceste Čilipi - Dubrovnik, izgradnja marina u Gružu te završiti izgradnju treće faze zračne luke', rekaoje gradonačelnik

Dubrovniku ne treba nitko pomagati jer u njemu postoji dovoljan broj ljudi koji mogu ostvariti sve svoje projekte i sve svoje snove, rekao je Vlahušić. (Hina)

Pročitajte i ovo Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola" Stjepan i Katarina Đerek Ratac Užas na magistrali: U sudaru poginuli brat (21) i sestra maturantica, sugrađani se opraštaju - "Ovo je da srce pukne od tuge"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene