Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ministar tvrdi

OGLASIO SE I OREPIĆ 'Pogrešno je napad na Pešćenici interpretirati kao napad na Rome'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić izjavio je u četvrtak u Luxembourgu da je pogrešno napad u zagrebačkom naselju Peščenici interpretirati kao napad na dječji vrtić ili napad na Rome.

"Policija radi svoj posao kako treba i i mislim da je pogrešno adresirati taj napad kao napad na dječji vrtić i kao napad na Rome. Vidjet ćemo o čemu se radi nakon operativne obrade, ali je uistinu pogrešno to stavljati u bilo koji kontekst", rekao je Orepić.

Ministar Orepić u Luxembourgu sudjeluje na sastanku ministara unutarnjih poslova zemalja članica EU-a.

Nepoznati počinitelj u prvim satima ponedjeljka bacio je ručnu bombu u dvorište kuće 46-godišnjaka u zagrebačkom naselju Peščenici, u sklopu koje se nalazi udruga Roma Hrvatske i dječji vrtić, a u eksploziji nije bilo ozlijeđenih osoba. (Hina)

Pročitajte i ovo Rusiji je teško povjerovati da je Islamska država odgovorna za teroristički napad Napad u Moskvi Rusiji je teško povjerovati u krivnju Islamske države: "Zapad se požurio pripisati im odgovornost" Ilustracija Napad na Pešćenici Tinejdžera nakon nastave pretukla skupina mladića, primljen je u bolnicu s teškim ozljedama

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene