Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Most je ujedinjen

Vlaho Orepić: Ako Petrov izađe iz Vlade, izlazim i ja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić boravio je danas u Zadru gdje se dotaknuo i pitanja krize vlasti.

Vlaho Orepić iz Zadra poručuje kako će istupiti iz Vlade ako iz nje izađe Božo Petrov, ali naglašava da se sve odluke Mosta donose u skladu sa zaštitom interesa javnog dobra.

Pročitajte i ovo Tomislav Karamarko "Dvojio sam..." Oglasio se Karamarko: Objasnio kako bi HDZ mogao dobiti izbore i s kime bi trebao koalirati Slika nije dostupna Karamarko odlazi Afera Konzultantica: Evo kako je počela najveća politička kriza u Hrvatskoj!

'Smjena bilo koga kad je u pitanju zaštita interesa javnog dobra, uopće nije upitna. Problem smjene ili nepovjerenje i prema gospodinu Karamarku, Vlahi Orepiću ili Boži Petrovu uopće nije bitno kad je u pitanju javni interes', rekao je Orepić.

Dodaje kako rasplet situacije ne zna.

'Činjenice su sljedeće: ministri su rekli svoje, očekujemo da će saborski zastupnici slijediti stav Mosta. Stav Mosta nije nepovjerenje Karamarku ni bilo kome. Stav Mosta je principijelan pristup u odnosu prema javnom dobru i mi smo se kao takvi najavili i stojimo iza tih stavova', kaže.

Na pitanje hoće li ostati u Vladi ako iz nje ode Božo Petrov, Orepić odgovara da neće. Naglašava kako Most nikada nije bio ujedinjeniji.

'Msilim da je trenutak sad ili nikad da Hrvatska napravi demokratski iskorak koji čeka sigurno 15-ak godina', rekao je Orepić.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene