Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čestitka i priznanje

TKO VAM JE JOŠ OVAKO ČESTITAO DANAŠNJI DAN?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski predsjednik Vladimir Putin, kao pravi gospodin dobrih manira, čestitao je pripadnicama nježnijeg spola Međunarodni dan žena.

'Drage žene, srdačno vam čestitam Međunarodni praznik žena. Ovaj praznik u Rusiji se obilježava s posebnom toplinom, kao nigdje u svijetu. On je ispunjen poklonima i cvijećem, najboljim osjećajima prema našim majkama, ženama, kćerima, kolegicama — svim ženama koje su bliske našem srcu', kazao je Putin u čestitki.

Predsjednik Rusije je naveo da se muškarci u Rusiji ponose svojim ženama i da ih vole.
'Žene nam daju život, griju nas svojom ljubavlju, podrškom i brigom. Upravo u ženi, u njenom dostojanstvu i milosrđu otkriva se istinska duša Rusije', izjavo je najmoćniji Rus.

Posebno priznanje odao je ženama iz ratne generacije.

'Vaša snaga duha, vaši podvizi naučili su nas da budemo pravi muškarci, da pobjeđujemo usprkos svemu. Suvremene žene su rame uz rame s vama. Sve uspijevaju: u poslu koji rade, u društvenom životu, stvaraju radosnu i udobnu atmosferu u obitelji, odgajaju djecu“, rekao je Putin i za kraj za njihov praznik ženama poručio:

'Vi, drage naše žene, vladate nedokučivom tajnom: kako sve stići, izići na kraj s ogromnim teretom briga i ostati nježan, upečatljiv, zavodljiv. Vi donosite ovom svijetu dobrotu i ljepotu, svjetlost i nadu. Ponosimo se vama i volimo vas'.

Pročitajte i ovo Kusturica na sastanku s Putinom usporedio hrvatske ustaše i ukrajinske banderovce U mnogo čemu su se složili Kusturica na sastanku s Putinom usporedio hrvatske ustaše i ukrajinske banderovce Ruski predsjednik Vladimir Putin - 2 Nije odao počast Kremlj tvrdi da je Putin ožalošćen: "Malo je vjerojatno da itko razumije kroz što on prolazi"

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene