Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nužno servisiranje

Vladin zrakoplov u lošem stanju: 'Popravljamo ga da nitko ne bude ugrožen'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vladin zrakoplov Challenger 640 otišao je na remont u SAD. Za to će Vlada ukupno morati dati 1,8 milijuna dolara.

Američka kompanija Duncan Aviation zadužena je za remont, koji je dobila najboljom ponudom na natječaju kojeg je raspisala Direkcija za upravljanje državnim zrakoplovima. Na natječaj su poslane četiri ponude.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna O Karamarkovim izjavama Grčić: Ne mislite valjda da će oporba definirati sastav Vlade? Slika nije dostupna SDP u Tuheljskim toplicama Linić: Ubijamo se od posla, ali nismo zadovoljni brzinom

>> UŽIVO Milanović o 'lex Perković': Ja sam iz ovog naučio dosta, a nisam platio ništa

Vladin zrakoplov je 1. srpnja poslan u SAD na remont, a Vlada će na današnjoj sjednici odobriti isplatu 1,072 milijuna dolara iz proračunske zalihe državnog proračuna, kako bi se osigurao dovršetak remonta.

Slanje zrakoplova na remont komentirali su ministri Slavko Linić i Ranko Ostojić.

'Možda bi bilo najbolje da prodamo sve automobile, sve avione, najbolje sve rasprodati, jer očito je to način kako možemo prodati vijesti. Ja ne mislim baš tako ali pravo vas je da tako razmišljate pa pošaljite poruku', komentirao je slanje Vladinog zrakoplova na remont u SAD ministar Linić.

'Avion i jest na servisu kako se ne bi dogodilo da bude u bilo kojem trenutku, bilo tko u avionu ugrožen. To je razlog zašto i je na servisu', kretko je komentirao ministar Ostojić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene