Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mladineo smjenjen na vlastiti zahtjev

Vlada smijenila ravnatelja Porezne uprave i glavnog inspektora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Josip Lozančić imenovan je ravnateljem Porezne uprave u Ministarstvu financija, a Robert Markt glavnim inspektorom Državnog inspektorata.

Vlada je na zatvorenom dijelu sjednice razriješila Ivicu Mladinea dužnosti državnog tajnika u Ministarstvu financija i ravnatelja Porezne uprave u Ministarstvu financija, na osobni zahtjev, te na istu dužnost imenovala Josipa Lozančića. Kruno Kovačević razriješen je dužnosti glavnog inspektora Državnog inspektorata te je na istu dužnost imenovan Robert Markt.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna KAKO PREDATI PRIJAVU? Imate još dva tjedna za podnošenje godišnje porezne prijave: Doznajte kako to možete učiniti, ima i jedna novost Slika nije dostupna Promjene od 1. rujna Mijenja se Pravilnik o porezu na dohodak: Rastu dnevnice i uvodi se pet neoporezivih primitaka

Na prijedlog Upravnog vijeće Agencije za upravljanje državnom imovinom Vlada je razriješila dosadašnju ravnateljicu Agencije za upravljanje državnom imovinom Ivu Galić, na osobni zahtjev, te imenovala na tu poziciju Tomislava Bobana. (Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene