Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svađa na Facebooku

Građani Vladi: 'Ček malo, jeste vi normalni??'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na krilima nedavnih uspjeha, Vlada RH odlučila se pohvaliti građanima i putem svojeg profila na Faceboooku. No, građani su je u većem dijelu ismijali.

'Bio je ovo tjedan dobrih vijesti! Kako je vama protekao?', glasi poruka Vlade na Facebooku, a s lijeve strane nabrojani su nedavni uspjesi. Na prvom mjestu nalazi se, naravno, zadržavanje kreditnog rejtinga. Pohvalili su se i upućivanjem Nacionalne strategije razvoja zdravstva Saboru, početkom rada radne skupine za izradu Zakona o registriranom partnerstvu. Među uspjesima stoji i rekordna turistička sezona te pokretanje racionalizacije broja državnih agencija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kritike i pohvale Europski tisak o ostavštini Thatcher: 'Kći trgovca na malo obilježila epohu' Slika nije dostupna Kritičan prema vlasti Karamarko: Pohvala Hillary Clinton išla je HDZ-ovoj vladi, a ne ovoj

>> Priveden tinejdžer koji je preko Facebooka prijetio Vladi i predsjedniku!

Iako je Vlada na ove vijesti skupila 181 lajk, njihov Facebook profil prepun je i negativnih komentara. Jedan komentator izravno je pitao članove Vlade jesu li normalni. 'Ček malo jeste vi normalni?? Pa dobro dragi moji kaj je s Vama većina ljudi jedva preživljava bori se za svaku kunu, a vi ih tu lagano prckatate dobar tjedan...halo Zemlja zove Vladu Republike Hrvatske tu vlada jad i bijeda vratite se i pomozite nam izaći iz ovoga...a da vi pomažete samo sebi zato vam je i bio dobar tjedan...sram vas može bit...', pište također u jednom od komentara.

Jedan od komentatora u čudu pita u koji se to državi dogodio tjedan tako dobrih vijesti. "Dajte mi posao pa ću možda i biti sretan, život mi se raspada a vi se zezate na naš račun", napisao je jedan od Facebook prijatelja Vlade.

Drugi dio 'prijatelja' Vlade ne može se načuditi cinizmu i pita se 'do kada će trajati sprdanje sa siromašnim narodom'. 'Treba nekako opravdati visoke plaće i sve one beneficije...', također je jedna od poruka koja je osvanula na Vladinom Facebook profilu. Mnogo je i onih koji komentiraju 'tko je ta 181 budala kojoj je sviđaju samohvale Vlade'.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene