Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stiglo priopćenje

ODGOVOR VLADE RH 'Stalno nametanje lažnih teza o ustašizaciji društva dio su šire kampanje'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlada RH najoštrije osuđuje i drži apsolutno neprihvatljivim svako veličanje ustaškog režima i opravdavanje njegovih zločina s bilo kojeg mjesta, priopćeno je u ponedjeljak navečer iz Vlade RH.

Podsjećaju i da je Vlada RH već u nekoliko navrata jasno

Pročitajte i ovo Ilustracija Potvrđeno je Vlada objavila nove cijene goriva Andrej Plenković Sjednica Vlade Plenković: ''Stiže prvih šest Rafalea, a nasilju u sportu nema mjesta''

osudila ustaški režim i zločine koji su se dogodili u ime tog istog režima

.

"Stalno nametanje lažnih teza o ustašizaciji društva i neprihvatljivi istupi pojedinaca dio su šire kampanje s ciljem novih podjela u društvu i sprečavanja provođenja reformi i programa aktualne Vlade", napominju te dodaju da je, unatoč pokušajima destabilizacije Vlade, ova Vlada odlučna u provođenju reformi koje su jedini put izlaska iz krize.

"Vlada RH učinit će sve da se Hrvatska kao članica Europske unije nastavi razvijati u duhu tolerancije, kao ravnopravna članica europske obitelji s kojom dijelimo iste vrijednosti", napominju i ističu da će Vlada svoj program i ciljeve realizirati te učiniti sve da se zaustavi iseljavanje mladih, otvore nova radna mjesta jer to je obećanje dano građanima. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene