Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uključite se u javnu raspravu

Evo nacrta prijedloga zakona o životnom partnerstvu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlada RH na svojim je Facebook stranicama pozvala građane da se uključe u javnu raspravu o nacrtu prijedloga zakona o životnom partnerstvu.

Taj bi se prijedlog zakona uskoro trebao naći u saborskoj proceduri, a objavljen je na stranicama Ministarstva uprave.

Pročitajte i ovo Marija Selak Raspudić Reforma Hrvatskog sabora Selak Raspudić: "Željezna ograda, simbol HDZ-ove Vlade, stvar je prošlosti" Nikola Grmoja u Saboru Oporba burno novom vlasniku Fortenove: "Nitko u povijesti Hrvatske nije bio ovako moćan kao tajkun Vujnovac"

'Zakon o životnom partnerstvu uskoro u saborskoj proceduri: Cilj je manjinskoj skupini osigurati prava koja nikog drugog ne ugrožavaju', napisali su iz Vlade RH na Facebook stranici uz poziv na uključenje u raspravu.

'Ministarstvo uprave povodom Nacrta prijedloga Zakona o životnom partnerstvu otvara javno savjetovanje sa zainteresiranom javnošću. Nacrt prijedloga Zakona o životnom partnerstvu izradila je radna skupina osnovana u Ministarstvu uprave čiji članovi su predstavnici tijela državne uprave, predstavnici LGBT udruga, pravni stručnjaci i Pravobraniteljica za ravnopravnost spolova.

Evo kako će izgledati procedura promjene Ustava

Pozivamo predstavnike zainteresirane javnosti da najkasnije do 06. prosinca 2013. godine dostave svoje prijedloge i komentare na predloženi nacrt prijedloga zakona, naročito na pitanja istaknuta u dokumentu za savjetovanje, putem ovog obrasca na e-mail adresu: savjetovanje@uprava.hr.

Po završetku savjetovanja, svi pristigli doprinosi bit će javno dostupni na internetskoj stranici Ministarstva uprave. Ukoliko ne želite da Vaš doprinos bude javno objavljen, molimo da to jasno istaknete pri slanju obrasca', piše na stranicama Ministarstva uprave

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene