Obavijesti Video Pretražite Navigacija
32 milijuna kuna

Vlada osigurala milijune za odobravanje zajmova za stanove

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Plan državnih sredstava iz kojih se odobrava zajam prilikom kupnje stana donijela je hrvatska Vlada na zatvorenom dijelu sjednice.

Raspoloživa sredstva u 2010. godini za odobravanje zajma do 30. lipnja 2010. godine osiguravaju se u iznosu od 32.410.307,05 kuna, izvijestio je vladin Ured za odnose s javnošću. Donesena je Odluka o otpisu potraživanja poreza, javnih davanja i kamata prema Općoj bolnici Vukovar. Ta se bolnica u više navrata obraćala sa zahtjevom da joj se otpiše dug po osnovi javnih davanja, budući da ga nije u mogućnosti platiti iz redovitih mjesečnih sredstava koja su nužna za obavljanje osnovne zadaće bolnice.

Pročitajte i ovo Umirovljenik - 3 Ima i zadovoljnih Vladine mjere pomoći - predizborni trik ili? "To je super, za otići na jednu kavu" Ilustracija Novi paket mjera Pravo na vaučere za struju ima 80 tisuća građana, provjerite jeste li među njima

Taj se dug u najvećem dijelu odnosi na neplaćene doprinose s osnova zdravstvenog osiguranja, a od 1. travnja 2008. Opća bolnica Vukovar redovito podmiruje svoja dugovanja s osnova doprinosa, navodi se u priopćenju. Vlada je na zatvorenom dijelu sjednice prihvatila Izvješće o radu Povjerenstva za azil za 2009. godinu. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene