Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Promotivni video Vlade

VIDEO Vladin poziv preko društvenih mreža: Podijelite svoju priču o europskoj Hrvatskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlada na društvenim mrežama poziva građane da dijele vlastite sadržaje o Hrvatskoj uz korištenje hashtaga CroatiaEU.

Odjel za online komunikaciju Vlade Republike Hrvatske napravio je promotivan video spot kojim korisnike društvenih mreža u Hrvatskoj i svijetu želi potaknuti da dijele vlastite sadržaje o Hrvatskoj uz korištenje ključne riječi #CroatiaEU, a najbolje sadržaje prikazat će na središnjoj proslavi ulaska Hrvatske u Europsku uniju (EU) u Zagrebu, 30. lipnja 2013.

U lipnju ove godine društvena mreža Facebook, poput Twittera i Instagrama, omogućila je korisnicima korištenje ključnih riječi u objavama odnosno objavu ‘hashtagova’ kojima se označava određena tema. Vlada ovom idejom želi da hrvatski i inozemni građani na svojim društvenim mrežama pod hashtagom #CroatiaEU osiguraju što više prostora za priče, slike, video materijale, statuse i tvitove o Hrvatskoj kako bismo svijetu u nadolazećem tjednu svi zajedno predstavili hrvatsku kreativnost, ideje i uspomene, prioćila je danas vlada.

Pročitajte i ovo Umirovljenik - 3 Ima i zadovoljnih Vladine mjere pomoći - predizborni trik ili? "To je super, za otići na jednu kavu" Ilustracija Novi paket mjera Pravo na vaučere za struju ima 80 tisuća građana, provjerite jeste li među njima

>> OTKRIVENI DETALJI: Evo čime će Hrvatska iznenaditi građane!

Kako bi uključila što više korisnika, vlada je otvorila i društvenu mrežu Instagram, popularnu mobilnu aplikaciju za dijeljenje fotografija gdje objavljuje fotografije o svom radu, ali i fotografije drugih korisnika koji koriste ‘hashtag’ #CroatiaEU.

Proslavu ulaska Hrvatske u EU internet korisnici moći će pratiti na YouTube kanalu Vlade Republike Hrvatske. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene